Nosaltres

Som una empresa compromesa amb nuestres clients, ens dedíquem a cubrir totes les transaccions immobiliaries des del principi fins al fi , creixent al mercat immobiliari. Disposem de tres seus a Barcelona. L´eficàcia i la transparència están avalats pels clients que han confiat la compra o venda del seu immoble a nosotres.

Serveis

Lloguer de larga durada.
Venda d'immobles.
Lloguer de temporada.
Administració d´immobles.
Assessorament immobiliari.
Mantenimient i reparació.

Oficines

C/Comte Urgell nº113
interior
C/Sepulveda nº80
interior
Paseo San Francisco de Sales 38, 28003, Madrid
interior

El nostre equip professional

L´equip está format per especialistes bilingües, amd experiencia en inmobiliaria y administración de inmuebles, que le ayudarán a encontrar, entre una lista de propiedades, aquella que se adapte mejor a sus exigencias y necesidades.

Fundador

Aldwin Klingen: "El nostre treball se centra en sòlides relacions a llarg termini amb els propietaris y clients, compradors i inquilins, amb l´assessorament inmobiliari necessari a tiemps perquè trobin l´immoble que millor satisfà les seves necessitats."

Departaments

Comercial

Realitza un estudi exhaustiu a cada client amb la finalitat de donar el millo servei. Perqué para nosoltres el més important són els nostres clients. Assessorament dels procediments d´arrendar i vende/comprar immobles. Assessoramient legal y fiscal immobiliari. Oferim l'elaboració de contractes d'arrendament, - d'arres i avals solidaris .

Marketing

El departament de màrqueting es dedica a definir estratègicament la funció de crear la millor publicitat utilitzant diferents tècniques de màrqueting. El nostre equip d'informàtics s'ocupa d'optimitzar la nostra expansió a través dels mitjans de publicitat online i convencional.

Administració

Ofereix l'administració de l'immoble. Controlar els costos, gestionar el cobrament del lloguer, manteniment. El nostre objectiu és aportar una major comoditat al client.

Valor afegit

Creiem fermament en la relació a llarg termini amb els propietaris. Som diferents perquè la nostra publicitat és massiva i internacional (França, Anglaterra, Alemanya, Holanda i Rússia).

El nostre treball és aportar valor a tots els projectes i per a això seleccionem acuradament els apartaments, igual que als seus inquilins.

Garantim els pagaments i dipòsits a través del segur DAS o l'Avalloguer d'Incasol.

Filtrem les visites dels clients per tal d'evitar les innecesaries i incrementar la tasa d'éxit i la eficiencia.

En cas que el propietari no pugui dur a terme les tasques administratives, nosaltres ens encarreguem de tot el procés.

Tenim un equip multilenguaje: Castellà, Català, Inglés, Francès, Alemany, Àrab.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 10:00 – 14:00 i 16:00 - 20:00 .interior AREA CASA serveix a tots aquells que busquin apartament, es traslladin per treball a Barcelona o vengen amb la seva família a buscar pis.

Estem especialitzats en el lloguer de pisos a la zona central de Barcelona .

Seleccionem els pisos basant-nos en la seva qualitat (modern, reformat, de nova obra). Oferim la millor selecció d'apartaments a Barcelona.

AREA CASA respon ràpidament a qualsevol qüestió generada pel client, oferint un tracte agradable i procurant complir les seves expectatives.
Tenim un ampli coneixement de les zones a Barcelona, especialment Eixample, Diagonal Mar, Vila olímpica, Sarrià, Grácia, Gòtic, Born, Barceloneta i Forum.