GUIA

interior
Barcelona
Un dels majors centres turístics que destaca per la seva influència en el comerç, l'educació, l'entreteniment, la moda i l'art. Barcelona és una bonica ciutat per visitar a peu ja que en qüestió de minuts és possible desplaçar-se des Marina fins al Gòtic o de la Rambla a Pl Catalunya, la plaça principal de Barcelona. És molt senzill orientarse a Barcelona a causa de l'estructura dels seus carrers i el seu posicionament entre mar i muntanya, a més cada barri té la seva pròpia aparença.
interior
Las Ramblas
la Rambla és el centre neuràlgic de Barcelona, està ple de restaurants, terrasses, artistes de carrer. Passejant des de l'estàtua de Cristòfor Colom, fins a Plaça Catalunya, a les Rambles trobaràs fantàstiques construccions com el Teatre Liceu o el mercat més gran de Barcelona. la millor hora per passejar per les Rambles és a primera hora, on es pot apreciar l'amplitud del passeig i la bellesa dels edificis circumdants. A la nit les Rambles estan plenes de color.
interior
Gòtic
Gòtic és la part més antiga de la ciutat i els seus antics carrers sinuosos, places amagades i l'arquitectura, com la catedral gòtica, fan que sigui molt popular per als turistes. Al costat de la Rambla es troba la Plaça Reial. Aquesta gran plaça sempre és plena de viatgers, amb els seus cafès - restaurants amb terrasses, font de Gaudí, arbres gegantins de palma de l'arquitectura renaixentista. La vista és molt agradable, però la plaça s'omple de vida a la nit amb els seus clubs i personalitat. Al Gòtic et trobaràs amb excèntriques botigues i comerços tradicionals amb interessants novetats espanyoles.
interior
El Born
El barri del Born és conegut per ser un lloc fresc i cèntric de la ciutat, gràcies a la seva base professional predominantment jove, botigues de moda, restaurants i bars elegants. Ser part de la ciutat vella, prop de la platja i del parc de la Ciutadella, el Born és el favorit dels hipsters adinerats i el viatger experimentat. Per això, s'està convertint en una àrea objectiu per als carteristes, així que cal tenir més cura. Altres zones d'interès: al Palau de la Música, el Museu de la Xocolata, o el Museu Picasso. Es poden aconseguir provisions al mercat interior de Santa Catarina, a més el seu aspecte modern és típic de l'estil barceloní.
interior
Barceloneta
Amb els seus carrerons i barreja de comunitats locals i internacionals donen a la platja Barceloneta un estil propi. Situat al costat del port esportiu i la Mediterrània, els banyistes més intel · ligents aprofiten els supermercats i comoditats de la zona, per després gaudir de les tapes de marisc en els bars i xiringuitos fins al vespre. Qualsevol que no estigui molt interessat el sol es pot visitar el Museu Oficial de Catalunya o fer un viatge en el telefèric, per a una visió emocionant de la ciutat, Montjuïc i la costa. Només un curt passeig a la ciutat, al costat de la platja Barceloneta fa un barri molt desitjable a Barcelona.
interior
Raval
La vella reputació del Raval com perillós s'ha dispersat, gràcies al seu MACBA, la fresa de reproducció molt més artística i la cultura al districte. Influenciat per la seva biblioteca Nacional, Raval presumeix de galeries de llibres d'art, juntament amb cafès i bars per les multituds intel · lectuals. Raval és ara conegut per la seva escena skate, punk, bars musicals i botigues vintage, amb diversos carrers dedicades a oferir a Barcelona, el més fi. Es pot visitar al Palau Güell o el MACBA.
interior
Poble Sec - Montjuïc
Poble Sec té una atmosfera agradable, on els bars i restaurants locals es barregen perfectament amb els parcs i carrers de Barcelona. L'atracció més visitada és aquí Montjuïc; accedeix a través de telefèric o derrocarril. A més de l'Estadi Olímpic i la piscina, o el Museu de la Guerra en el seu cim d'un turó. Montjuïc també compta amb la Fundació Miró i el cinema a la fresca durant l'estiu. Ben comunicat amb metro i un entorn paisatgístic de Montjuïc, Poble Sec té un atractiu especial a Barcelona.
interior
Plaça Espanya - Sants
Amb l'estació de tren principal de la ciutat, Sants, convenient per a una ràpida connexió amb el Prat (Barcelona ciutat) o l'aeroport de Reus, aquesta zona també es veu afavorida pel seu espai d'exposicions Fira a la Plaça Espanya. Trobareu aquí el Palau Nacional que acull el Museu Nacional d'Art de Barcelona. Amb vistes a la ciutat, el palau es troba a peu de Montju?c, amb vistes al majestuós desfilada, fins més enllà de la Fira de Plaça Espanya. Famosa per la seva font màgica de llum i música, Plaça Espanya és un dels favorits per a les famílies i els turistes cada setmana. Els amants de l'esport també es delectaran amb la proximitat al Camp Nou, seu del FC Barcelona. Aquest barri està ple de bars i supermercats en bonics carrers, de manera que és una opció intel
interior
Eixample Esquerra
El Eixample Esquerra, no sólo proporciona un fácil acceso a la Plaça Catalunya y el corazón de Barcelona, ??sino también a sus propios lugares de interés cultural. Aquí encontrará Passeig de Gracia, famoso por sus tiendas de diseño de pavimentos estampados, con farolas esculpidas hasta intrincadas fachadas, como la Casa Batlló de Gaudí. Eixample sigue adelante con sus terrazas y tapas. Un paseo por el barrio le lleva a los edificios de la Universidad, o en la zona conocido como 'Gayxample' por su vida nocturna. Sin embargo, Eixample Esquerra aún conserva su tranquilidad dentro de una vida metropolitana ocupada..
interior
Eixample Dreta
El estilo modernista del Eixample continúa en Eixample Dreta, que conduce al monumento por exceléncia de Barcelona, ??la Sagrada Familia, que se eleva por encima del paisaje urbano. Con un ambiente tan inspirador, el Eixample Dreta tiene muchas tiendas de arte y los interiores, mientras que al mismo tiempo, la zona está repleta de bares y una comida excelente. Hacia el sur, como se puede ver en el mapa, el Eixample Dreta se reúne directamente con Plaça Catalunya, Barrio Gótico y del centro de la ciudad.
interior
Gràcia
Gràcia és un dels barris més representatius de Barcelona. Els seus carrers pintorescos, les seves places d'ambient són compensats per una actitud juvenil, la zona és coneguda per les seves freqüents festes de carrer de la comunitat, per exemple Festa Major. Al nord de Gràcia es troba una altra creació de Gaudí, al Parc Güell, un parc de la ciutat, amb vistes al Mediterrani. Boutiques i empreses artesanals de Gràcia, juntament amb bars de música en viu, i per descomptat, un ampli menú de tapes, fan d'aquest barri un lloc únic a Barcelona.
interior
Vila Olimpica
Vila Olímpica, és una àrea impressionant dissenyada a Barcelona. Les seves escultures gegants i arquitectura moderna es destaquen contra el seu fons de platja al llarg de la Costa Mediterrània. Port Olímpic, de la platja de port esportiu, passeig marítim, brillants i nombrosos restaurants de mariscs és especial per als joves i les seves discoteques juntament amb el Casino. Una infinitat de possibilitats per a activitats a la platja una gran proximitat amb la resta de la ciutat, també donen a Vila Olímpica seu atractiu per les famílies.
interior
Poble Nou
Fidel a l'estil evolucionista de Barcelona, Poble Nou ofereix una alternativa original al centre de la ciutat, amb platges tranquil · les i la Rambla del Poblenou amb les seves botigues, bars i cafès que creen un ambient encantador. Evolució del disseny, com ara el Fòrum fan del districte un punt calent per als esdeveniments de música, art i espai musical. La vida nocturna subterrània a la zona del Poble Nou és animada. Poble Nou té el centre comercial Diagonal Mar de compres, però els compradors estalviadors també poden estar satisfets amb Encants, un mercat a l'aire lliure. Es tracta d'un ambient relaxat a Barcelona.

  Leave a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message and we'll get back to you.