Lloguer

interior

AREA CASA és considerada com una de les agències immobiliàries més especialitzada en el lloguer, disposa d'una àmplia cartera de clients i inquilins.

Som diferents perquè la nostra publicitat és massiva i internacional (Holanda, Alemanya, França, Rússia, etc.).

Si està pensant a llogar un pis, la nostra empresa és la millor opció ja que li acompanyem durant tot el procés, ajudant a trobar i seleccionar els millors arrendataris i ocupant-nos de tots els tràmits necessaris.

Disposem d'un servei exclusiu de gestió publicitària d'immobles que permetrà que la informació sobre el seu pis o immoble arribi a l'arrendatari adequat . Publicitem la seva oferta a través d'internet, anuncis en premsa i publicacions especialitzades. Realitzem la gestió econòmica i administrativa de tot el procés de lloguer.

Qualsevol persona que busqui un pis a Barcelona veurà el seu pis, i més d'una vegada, en tots els canals importants de publicitat.

Li oferim una cobertura global de tot el procés: control de pagament del lloguer, gestió de morosos i totes les tasques administratives associades .

Seleccionem als propietaris i a l'arrendatari més adequat per realitzar els tràmits necessaris: contractes, fiances, formalització de registres o dipòsits, etc. Li ajudem en tot el procés: triar el millor preu i clàusules contractuals, atenció d'incidències, formalitzar registres, dipòsits de contractes, finances, controlar el pagament de subministraments, manteniments i impostos de l'immoble rnovar contratos, gestionar y conservar obras y seguros de la finca.

  Leave a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message and we'll get back to you.