Lloguer

interior

AREA CASA és considerada com una de les agències immobiliàries més especialitzada en el lloguer, disposa d'una àmplia cartera de clients i inquilins.

Som diferents perquè la nostra publicitat és massiva i internacional (Holanda, Alemanya, França, Rússia, etc.).

Si està pensant en llogar un pis, la nostra empresa és la millor opció ja que l'acompanyem durant tot el procés, ajudant a trobar i seleccionar els millors arrendataris i ocupant-nos de tots els tràmits necessaris.

Disposem d'un servei exclusiu de gestió publicitària d'immobles que permetrà que la informació sobre el seu pis o immoble arribi a l'arrendatari adequat. Publicitem la seva oferta a través d'internet, anuncis a la premsa i publicacions especialitzades. Realitzem la gestió econòmica i administrativa de tot el procés de lloguer.

Amb el nostre servei qualsevol persona que busqui un pis a Barcelona podrá buscar-lo i més d'una vegada, en tots els canals importants de publicitat.

Li oferim una cobertura global de tot el procés: control de pagament del lloguer, gestió de cobraments i totes les tasques administratives associades.

Seleccionem als propietaris i a l'arrendatari més adequat per realitzar els tràmits necessaris: contractes, fiances, formalització de registres o dipòsits, etc. L'ajudem en tot el procés: triar el millor preu i clàusules contractuals, atenció d'incidències, formalitzar registres, dipòsits de contractes, finances, controlar el pagament de subministraments, manteniments i impostos de l'immoble, renovar contractes, gestionar i conserver obres i assegurances de la finca.