Venda

interior

La funció del departament de vendes és planejar, controlar i executar les activitats en aquest camp, a través dels mitjans de comunicació i seguiment personalitzats en l'evolució del procés de venda.

Gestionem els tràmits associats a la venda de l'immoble: elaboració de contractes, escriptures públiques o valoracions per conèixer el preu real del mercat. Oferim un seguiment jurídic i financer per agilitar i beneficiar el procés de venda. AREA CASA, amb més de 10 anys d'experiència, treballa dia a dia per optimitzar la compra, venda i lloguer de pisos i locals amb resultats inestimables .

El nostre equip comercial li aconsellarà sobre les millors estratègies comercials per difondre la seva oferta a Espanya i amb la mateixa intensitat a l'estranger (Rússia, Anglaterra, Alemanya, Holanda, etc.), assegurant que la venda del seu pis o local sigui ràpida i rendible.

Creiem que la publicitat els portals importants d'internet a Espanya i Europa, aportant a un ampli ventall de possibilitats. Ens encarreguem de la gestió integral de la venda del seu pis: Ens encarreguem de la gestió integral de la venda del seu pis: publicitamos el seu pis a través de tots els portals d'internet i periòdics, oferim assessorament hipotecari, gestionem la formalització d'arres, contractes privats i escriptures públiques.

  Leave a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message and we'll get back to you.